Unitas D1 in het seizoen 1999-2000, met liggend op de voorgrond Christiaan Perrier. De keeper is Ruud Verberk. Rechtsonder zit Hans Bos.
Volledig scherm
PREMIUM
Unitas D1 in het seizoen 1999-2000, met liggend op de voorgrond Christiaan Perrier. De keeper is Ruud Verberk. Rechtsonder zit Hans Bos. © Privefoto

Christiaan Perrier over zijn pupillentijd: ‘Ik moest op voetbal van mijn ouders, omdat ik een druk kind was’

PUPILLENTIJDAan zijn pupillentijd bewaart een sporter vaak de mooiste herinneringen. In deze rubriek worden die weer opgehaald. Vandaag: Christiaan Perrier (34), voetballer van Montfoort SV’19 en oud-speler van Unitas, NAC, Kozakken Boys, Oranje Wit en Nivo Sparta. Hij begon pas op 10-jarige leeftijd bij Unitas en is nog steeds lid van de Gorcumse club.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
    17

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

Rivierenland