Elvio van Overbeek op De Zwaaier, waar hij inmiddels bij Kozakken Boys actief is.
Volledig scherm
PREMIUM
Elvio van Overbeek op De Zwaaier, waar hij inmiddels bij Kozakken Boys actief is. © Jan Noorlandt

De lange voetbalreis van Elvio: van PSV via Ierland naar Kozakken Boys

Ruim twee weken geleden dook er plotseling een kleine geblokte aanvaller op bij Kozakken Boys. Maandagavond werkte Elvio Do Rosario van Overbeek, die inmiddels speelgerechtigd is, zijn zevende training op De Zwaaier af.

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  12

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Het complete overzicht van het amateurvoetbal: uitslagen, doelpuntenmakers en verslagen
  PREMIUM
  VOETBAL TOTAAL

  Het complete overzicht van het amateur­voet­bal: uitslagen, doelpunten­ma­kers en verslagen

  Kozakken Boys blijft teleurstellen in de Jack's League en staat na de 2-0 nederlaag bij Excelsior Maassluis zestiende. Oranje Wit - Kloetinge werd in 1B bij een 0-1 stand gestaakt vanwege een blessure bij de scheidsrechter. De Dordtse derby RCD - SC Emma kende een spectaculaire ontknoping, met Emma als winnaar: 1-3. Wat gebeurde er nog meer op de amateurvoetbalvelden? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij.
 3. Wat gebeurde er op de velden? Eindelijk eerste zege Drechtstreek, DFC wint Dordtse derby bij Dubbeldam
  PREMIUM
  VOETBAL TOTAAL

  Wat gebeurde er op de velden? Eindelijk eerste zege Drecht­streek, DFC wint Dordtse derby bij Dubbeldam

  Hoewel het voorbije voetbalweekeinde een beperkt inhaal- en bekerprogramma betrof, viel er op de velden nog voldoende te beleven. In de competitie boekte Drechtstreek tegen EBOH zijn eerste zege sinds februari vorig jaar (3-0), terwijl de Dordtse derby Dubbeldam - DFC in 0-3 eindigde. In het districtsbekertoernooi had Pelikaan een makkie in de Zwijndrechtse burentwist bij Groote Lindt (0-5) en zorgden Altena, Woudrichem en De Zwerver voor verrassingen. Wat gebeurde er nog meer? Met dit overzicht ben je helemaal bij.

Rivierenland