HKC-korfballer Sven van Baggum juicht nadat hij met HKC de eerste wedstrijd van de tweekamp tegen Groen Geel gewonnen heeft.
Volledig scherm
PREMIUM
HKC-korfballer Sven van Baggum juicht nadat hij met HKC de eerste wedstrijd van de tweekamp tegen Groen Geel gewonnen heeft. © Gertrude de Vries

‘Geknakt’ HKC recht rug en strijdt voor laatste plek in Korfbal League: ‘We verdienen het om te promoveren’

HKC leek na de verloren hoofdklassefinale aan het einde van zijn Latijn en niet meer in staat om zich nog op te laden voor de tweekamp met Groen Geel voor de resterende Korfbal League-plek. De Hardinxvelders herpakten zich echter razendknap en staan na de 22-17 thuiszege wéér op 50 minuten van het hoogste niveau.

  1. SVW en Schelluinen kampioen, Alblasserdam moet wachten en Kozakken Boys naar nacompetitie: dit gebeurde er allemaal op de velden
    PREMIUM
    VOETBAL TOTAAL

    SVW en Schellui­nen kampioen en Kozakken Boys naar nacompeti­tie: dit gebeurde er allemaal op de velden

    Op de voorlaatste speelronde kroonden SVW en Schelluinen zich tot kampioen. Het titelfeest van Alblasserdam werd nog even uitgesteld. Kozakken Boys moet definitief de nacompetitie in, terwijl GRC 14 nauwelijks nog kan ontkomen aan degradatie. Papendrecht, Oranje Wit en Sliedrecht gaan een spannende laatste speeldag in. Met dit overzicht weet u alles over het amateurvoetbal van het weekeinde.

Rivierenland