Chantal en Gert-Jan Koekkoek haalden geld op voor het Ronald McDonald Huis in Utrecht, waar zij anderhalf jaar geleden een week verbleven.
Volledig scherm
PREMIUM
Chantal en Gert-Jan Koekkoek haalden geld op voor het Ronald McDonald Huis in Utrecht, waar zij anderhalf jaar geleden een week verbleven. © Richard van Hoek

Meerkerk verenigt zich na horrorscenario voor trainer Koekkoek en gezin: ‘Dachten slechts aan overleven’

Voetbaltrainer Gert-Jan Koekkoek kreeg bij de geboorte van zoon Luka te maken met een horrorscenario. Direct na zijn geboorte moest het ventje met spoed naar het ziekenhuis. In de periode die volgde verbleven Koekkoek en zijn vrouw in het Ronald McDonald huis, zodat ze dichtbij Luka konden zijn. Afgelopen week deed hij iets terug voor de maximale steun die hij in die tijd ondervond.

  1. Afgang ASWH (0-6) en Rijsoord (0-12!), Achilles Veen (7-0) en SVW (8-2) halen uit: dit gebeurde er op de velden
    PREMIUM
    VOETBAL TOTAAL

    Afgang ASWH (0-6) en Rijsoord (0-12!), Achilles Veen (7-0) en SVW (8-2) halen uit: dit gebeurde er op de velden

    ASWH kan zich na de smadelijke 6-0 nederlaag bij GVVV opmaken voor degradatie naar de derde divisie, terwijl Kozakken Boys na de 3-0 winst op Koninklijke HFC juist weer mag hopen. Rijsoord ging compleet af tegen ARC: 0-12. Ook Achilles Veen schoot tegen Achilles’29 met scherp: 7-0. Heerjansdam had geen kind aan Oranje Wit (3-0), terwijl SVW een pak slag uitdeelde aan EBOH: 8-2. Met dit complete overzicht weet u alles over het amateurvoetbal van het voorbije weekeinde.

Rivierenland