Dominique Colijn met de selectie van SVW en de prijs die behoort bij de Rob Colijn Memorial, een voetbaltoernooi dat sinds 2012 wordt gehouden en naar haar vader is vernoemd.
Volledig scherm
PREMIUM
Dominique Colijn met de selectie van SVW en de prijs die behoort bij de Rob Colijn Memorial, een voetbaltoernooi dat sinds 2012 wordt gehouden en naar haar vader is vernoemd. © Ronald Tukker

Tien jaar zonder voetbaltrainer Rob Colijn, dochter Dominique haalt herinneringen op: ‘Hij was streng en zorgzaam’

Het is vandaag exact tien jaar geleden dat Rob Colijn op 55-jarige leeftijd overleed. Hij was een bekende Gorcumer, vooral vanwege zijn inzet als regionaal voetbaltrainer. Dochter Dominique haalt herinneringen op.

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  25

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Rivierenland