Ad van den Enden, oud-voetballer en huidig penningmeester van SV Heinenoord, met het shirt uit zijn veteranentijd. Alle spelers uit het elftal droegen hun naam en geboortedatum op de rug. ,,Met 14-3-1955 achterop behoorde ik tot de jonkies.”
Volledig scherm
PREMIUM
Ad van den Enden, oud-voetballer en huidig penningmeester van SV Heinenoord, met het shirt uit zijn veteranentijd. Alle spelers uit het elftal droegen hun naam en geboortedatum op de rug. ,,Met 14-3-1955 achterop behoorde ik tot de jonkies.” © John de Pater

Ad (66) al halve eeuw steunpilaar bij jubilaris SV Heinenoord: ‘Als speler mijn trainer betalen was bijzonder’

SV Heinenoord bestaat 75 jaar en van de laatste 50 is Ad van den Enden (66) een van de steunpilaren van de jubilaris. Voetballend, als voorstopper en aanvoerder van het eerste elftal, en bestuurlijk, als de man van de cijfers.

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

Rotterdam