Mohammed Tahiri wacht nog op zijn officiële debuut in het vlaggenschip, maar zondag deed hij al mee met Sparta 1 in het oefenduel met ADO Den Haag (0-3).
Volledig scherm
PREMIUM
Mohammed Tahiri wacht nog op zijn officiële debuut in het vlaggenschip, maar zondag deed hij al mee met Sparta 1 in het oefenduel met ADO Den Haag (0-3). © Pro Shots

Deze talenten mogen zich verheugen op een uitnodiging voor het trainingskamp van Sparta 1

Vorig seizoen ging Jong Sparta de winterstop in als nummer 3 van de tweede divisie, nu bivakkeert de ploeg van Geert Arend Roorda – één speelronde voor het eind van de eerste seizoenshelft – in de middenmoot. Desalniettemin is Roorda tevreden met de ontwikkeling van zijn spelers, van wie enkelen zich mogen verheugen op een uitnodiging voor het naderende trainingskamp van Sparta 1.

  1. Apengeluiden bij duel Zwarte Pijl, Marengo doet ‘Suárezje’: lees hier alles over het amateurvoetbal
    PREMIUM
    VOETBAL TOTAAL

    Apengelui­den bij duel Zwarte Pijl, Marengo doet ‘Suárezje’: lees hier alles over het amateur­voet­bal

    De wedstrijd van Zwarte Pijl tegen Oliveo haalde zaterdag het einde niet, nadat het zowel binnen als buiten de lijnen onrustig was. Bij Deltasport kreeg Moreno Marengo na één minuut al een rode kaart, die deed denken aan Luis Suárez. Verder toont Vierpolders zich in derby’s onverslaanbaar en kon HVC’10-speler Kay van de Bosch voortijdig inrukken door het werkwoord ‘kankeren’ te gebruiken. Wat gebeurde er nog meer op de velden? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij.