Hoe Sparta AV-speler Jordy van Buren hier een actie maakt en door vijf spelers van Alexandria'66 wordt aangegaapt, het doet denken aan de plaatjes die we van Lionel Messi kennen. Op lager niveau deelde Sparta AV in een Rotterdams stadsonderonsje een flinke tik uit aan Alexandria'66 door met 0-4 te winnen. 'Lionel' van Buren scoorde uiteraard óók.
Volledig scherm
PREMIUM
Hoe Sparta AV-speler Jordy van Buren hier een actie maakt en door vijf spelers van Alexandria'66 wordt aangegaapt, het doet denken aan de plaatjes die we van Lionel Messi kennen. Op lager niveau deelde Sparta AV in een Rotterdams stadsonderonsje een flinke tik uit aan Alexandria'66 door met 0-4 te winnen. 'Lionel' van Buren scoorde uiteraard óók. © Carla Vos

Dit zijn de uitslagen, doelpuntenmakers én wedstrijdverslagen van het amateurvoetbal

Voetbal totaalLeonidas liet afgelopen weekeinde het vijfde elftal opdraven en verloor met 8-0. Nee, bij SHO waren ze heel wat vrolijker. Eindelijk scoorden de Oud-Beijerlanders. Ook bij Excelsior Maassluis waren er opgewekte gezichten. Wat gebeurde er nog meer op de amateurvoetbalvelden? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij. 

Rotterdam