Ploeteren in de polder is er op het hoofdveld van vierdeklasser Zinkwegse Boys niet meer bij. Op 75-jarige leeftijd is de jubilaris overgestapt op kunstgras. Simon van Rheeden (foto), spits van het eerste elftal, wist tegen SCO’63 ook op de nieuwe mat het doel te vinden.
Volledig scherm
PREMIUM
Ploeteren in de polder is er op het hoofdveld van vierdeklasser Zinkwegse Boys niet meer bij. Op 75-jarige leeftijd is de jubilaris overgestapt op kunstgras. Simon van Rheeden (foto), spits van het eerste elftal, wist tegen SCO’63 ook op de nieuwe mat het doel te vinden. © Maarten de Pater

Dit zijn de uitslagen, doelpuntenmakers én wedstrijdverslagen van het amateurvoetbal

Voetbal totaalNeptunus-Schiebroek veroverde zaterdag knap een punt bij Kloetinge, maar de wedstrijd in Zeeland kende een tumultueus slot. De wedstrijd van Brielle kende ook een krankzinnig slot: een  3-0 voorsprong bleektegen SHO nog niet genoeg voor een overwinning. CION won ook niet en dat trok trainer Ricky van den Bergh zichzelf aan. Wat gebeurde er nog meer op de amateurvoetbalvelden? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij. 

  1. Capelle zet Nieuwenhoorn op hellend vlak: ‘Maar tegen Spijkenisse hoef je niemand te motiveren’
    PREMIUM

    Capelle zet Nieuwen­hoorn op hellend vlak: ‘Maar tegen Spijkenis­se hoef je niemand te motiveren’

    Nieuwenhoorn bleef na de 1-3 nederlaag tegen Capelle voor de vierde keer op rij verstoken van een overwinning. Uit de recente vier duels is slechts één schamel puntje geput. Verdediger Frank Molendijk is daarmee met zijn ploeg op hellend vlak gekomen richting de gevarenzone in de vierde divisie A. Dat voert alvast de druk op richting de naderende derby tegen Spijkenisse.