Nikki Korpel staat graag voor de klas en achter de draaitafel, maar de zaterdag staat voor scheidsrechter, PSV-scout en voetballer van GOZ 3 het liefst in het teken van voetbal, zonder op te vallen. ,,Het moet niet de grote Nikki-show worden."
Volledig scherm
PREMIUM
Nikki Korpel staat graag voor de klas en achter de draaitafel, maar de zaterdag staat voor scheidsrechter, PSV-scout en voetballer van GOZ 3 het liefst in het teken van voetbal, zonder op te vallen. ,,Het moet niet de grote Nikki-show worden." © Maarten de Pater

DJ, leraar en ondernemer Nikki verandert op zaterdag in PSV-scout, scheids en speler van GOZ 3

DJ, leraar, online marketeer: Nikki Korpel (30) is het allemaal en mixt de beroepen net zo makkelijk als muziekplaatjes. Maar op zaterdag draait het vooral om voetbal. Van ’s ochtends scouten voor PSV tot ’s middags fluiten of zelf voetballen bij GOZ 3. 

 1. Degradatie Deltasport dichtbij en SVS wint na tweede trainerswissel: lees hier alles over het amateurvoetbal
  PREMIUM
  Voetbal Totaal

  Degradatie Deltasport dichtbij en SVS wint na tweede trainers­wis­sel: lees hier alles over het amateur­voet­bal

  Voor Deltasport komt de vierde degradatie sinds 2015 steeds dichterbij. Een ander zorgenkindje, SVS, won afgelopen weekeinde voor het eerst dit seizoen. Ook de topamateurs Barendrecht, TOGB en Capelle deden goede zaken. Wat gebeurde er nog meer op de velden? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij.
  Pernis, Rotterdam, Heijplaat, Hoogvliet, Rozenburg, Hoek van Holland