Harry Martin in actie voor HC Rotterdam in het verloren hoofdklasseduel bij Bloemendaal.
Volledig scherm
PREMIUM
Harry Martin in actie voor HC Rotterdam in het verloren hoofdklasseduel bij Bloemendaal. © Orange Pictures / Gerard Spaans

Liefde leidt tot terugkeer Harry Martin bij HC Rotterdam: ‘Carmen bleek mijn steun en toeverlaat’

Harry Martin (28) was zondag in Bloemendaal wederom een belangrijke waarde aan de kant van Hockey Club Rotterdam. Hij kon echter niet voorkomen dat zijn team met 3-0 van het sterke Bloemendaal verloor. Het is de tweede keer dat de Rotterdamse club van de kunsten van de Engelse international kan genieten. Omdat zijn vorige aanwezigheid kort was, maar ook voor de liefde keerde Martin terug.

 1. Oud-Spartanen Danny Koevermans en Sieme Zijm zijn vrienden voor het leven: ‘Het draait niet om status’
  PREMIUM

  Oud-Spartanen Danny Koevermans en Sieme Zijm zijn vrienden voor het leven: ‘Het draait niet om status’

  In de vluchtigheid van de voetballerij zijn vriendschappen vaak van voorbijgaande aard, zo niet die tussen Danny Koevermans (42) en Sieme Zijm (43). De voormalig ploeggenoten bij Sparta delen al twintig jaar lief en leed met elkaar. Sinds dit seizoen komen ze elkaar ook op het werk weer tegen. Op sportpark De Herdgang zijn de ex-profs actief als trainer binnen de PSV Academy.
 2. International Justen Blok (20) wil zich ook onder nieuwe bondscoach bewijzen: ‘Moet mezelf blijven ontwikkelen’
  PREMIUM

  Internatio­nal Justen Blok (20) wil zich ook onder nieuwe bondscoach bewijzen: ‘Moet mezelf blijven ontwikke­len’

  Net terug uit Tokio, waar het Nederlands hockeyteam in de kwartfinales teleurstellend door Australië werd uitgeschakeld, vloog Hockey Club Rotterdam-speler Justen Blok naar Ibiza om vakantie te vieren en zijn hoofd leeg te maken. Na drie weken rust stond de oorspronkelijke reservespeler van het Nederlands team echter alweer op het hockeyveld. „Anders zat ik ook maar zo op de bank te hangen.”

Rotterdam