Marco van Etten is na 2017, 2018 en 2019 op de Marathon van Rotterdam opnieuw favoriet voor de titel van snelste Rotterdammer.
Volledig scherm
PREMIUM
Marco van Etten is na 2017, 2018 en 2019 op de Marathon van Rotterdam opnieuw favoriet voor de titel van snelste Rotterdammer. © Jan Kok | Boomerang Fotografie

Marco van Etten opnieuw favoriet voor eretitel snelste Rotterdammer in Marathon van Rotterdam

Ondanks een moeilijke voorbereiding durft Marco van Etten weer te dromen van een persoonlijk record bij de veertigste editie van de NN Marathon van Rotterdam. De 31-jarige atleet kroonde zich al drie keer tot snelste Rotterdammer en in 2021 staan alle seinen op groen voor titelprolongatie én behoud van de I.M. Bijl-Bezemer trofee van Rotterdam Atletiek.

 1. Financiële strop van half miljoen voor Sparta: ‘Stadions moeten snel weer open’
  PREMIUM

  Financiële strop van half miljoen voor Sparta: ‘Stadions moeten snel weer open’

  Sparta speelt zaterdagavond op een leeg Kasteel tegen FC Twente, zoals ook de aanstaande thuis-ontmoeting met Ajax voor lege tribunes moet worden afgewerkt. Het betekent een financiële strop van een half miljoen euro voor de Rotterdamse club. Algemeen directeur Manfred Laros van de Spangenaren slaakt een noodkreet. ,,Ons stadion loopt straks echt niet zomaar weer vol als dit te lang duurt.”
 2. Wat gebeurde er op de velden? Euforie bij Spijkenisse en Rijsoord terwijl Zwaluwen voor het eerst verliest
  PREMIUM
  Voetbal Totaal

  Wat gebeurde er op de velden? Euforie bij Spijkenis­se en Rijsoord terwijl Zwaluwen voor het eerst verliest

  Hoewel het voorbije voetbalweekeinde een beperkt inhaal- en bekerprogramma betrof, viel er op de velden nog voldoende te beleven. Zo gaf XerxesDZB een showtje weg, terwijl TOGB met het schaamrood op de kaken de kleedkamer opzocht. In de hoofdklasse verloor Zwaluwen voor het eerst, terwijl Rijsoord en Spijkenisse op dat niveau eindelijk wat te vieren hadden. Wat gebeurde er nog meer op de amateurvoetbalvelden? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij.

Rotterdam