Marco van Rijn.
Volledig scherm
Marco van Rijn. © Carla Vos

Marco van Rijn per direct weg bij Rijsoord en stopt helemaal: ‘Word continu langs de lijn uitgescholden’

Marco van Rijn stopt per direct als trainer van zaterdageersteklasser Rijsoord. De 49-jarige coach is het voetbalwereldje zat en stapt helemaal uit het trainersvak. ,,Het respect is tegenwoordig ver te zoeken. Ik word uitgescholden langs de lijn en moest uit bij De Zwerver in Kinderdijk zelfs vluchten.’’

 1. Dano Lourens scoort achter standbeen en Capelle wint opnieuw: lees hier alles over het amateurvoetbal
  PREMIUM
  Voetbal Totaal

  Dano Lourens scoort achter standbeen en Capelle wint opnieuw: lees hier alles over het amateur­voet­bal

  Roy Brinkman won zijn eerste twee wedstrijden als Capellle-trainer en Barendrecht keerde na vier overwinning op een rij in Ermelo terug op aarde. Verder vierden de spelers van Kethel Spaland hun zeldzame overwinning met een fles zelfgemaakte limoncello en verpulverde Heinenoord Sparta AV. Wat gebeurde er nog meer op de velden? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij.
 2. Hoogvlietse derby gestaakt, primeur Rijsoord en CION voorbij FC Parkeer de Bus: lees alles over de amateurs
  PREMIUM
  Voetbal Totaal

  Hoogvliet­se derby gestaakt, primeur Rijsoord en CION voorbij FC Parkeer de Bus: lees alles over de amateurs

  De Hoogvlietse derby tussen Meeuwenplaat en Rijnmond Hoogvliet Sport is dit weekeinde gestaakt, omdat het de scheidsrechter duizelde. In de eerste klasse neemt de spanning met de week toe nu zelfs Rijsoord wint. CION bleef voor de negende wedstrijd op een rij ongeslagen in de tweede klasse, maar makkelijk ging het niet tegen een wel heel verdedigende tegenstander. Wat gebeurde er nog meer op de velden? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij.