Treurnis bij Tim Oosterwaal na de 0-1 van Papendrecht. Neptunus-Schiebroek was niet in staat iets terug te doen en degradeerde naar de tweede klasse.
Volledig scherm
PREMIUM
Treurnis bij Tim Oosterwaal na de 0-1 van Papendrecht. Neptunus-Schiebroek was niet in staat iets terug te doen en degradeerde naar de tweede klasse. © foto: Carla Vos

Neptunus-Schiebroek gaat als een Titanic ten onder: ‘Degradatie optelsom van alle tegenslagen’

Ooit één van de toonaangevende verenigingen van amateurvoetballend Rotterdam. Bij oprichting vernoemd naar de god van de zee. Zaterdagmorgen – samen met fusiegenoot Schiebroek’74 – nog eersteklasser. Zaterdagmiddag na het 0-4 verlies tegen Papendrecht, als een Titanic ten onder gegaan in de golven. Gelukkig zijn de foto’s er nog.

  1. SC Feyenoord heeft wat goed te maken en doek valt voor Heinenoord: lees hier alles over amateurvoetbal
    Voetbal Totaal

    SC Feyenoord heeft wat goed te maken en doek valt voor Heinenoord: lees hier alles over amateur­voet­bal

    Vijftien regioclubs kwamen vanavond in de nacompetitie in actie en voor zowel SC Feyenoord als Heinenoord was het een avond om snel te vergeten. Voor de Rotterdammers is de derde divisie heel ver weg, terwijl de Hoeksche Waarders na zes jaar uit de eerste klasse degradeerden. Wat gebeurde er nog meer op de velden in Rotterdam en omstreken? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij.

Rotterdam