Thijs Dallinga wordt bejubeld vanwege zijn openingsgoal.
Volledig scherm
PREMIUM
Thijs Dallinga wordt bejubeld vanwege zijn openingsgoal. © Pro Shots / Dennis Wielders

Polonaisestemming dankzij beste papieren voor eerste periode: ‘Invallers geven ons extra energie’

ExcelsiorExcelsior heeft dankzij een 3-0 zege op Jong PSV de beste papieren om komende week de periodetitel te grijpen. Steeds meer seinen schieten op groen: een luxeprobleem is de volgende opsteker in Kralingse polonaisetijden.

 1. Slechts twee potjes in eerste klasse vanwege corona: lees hier alle verslagen van het amateurvoetbal
  PREMIUM
  Voetbal Totaal

  Slechts twee potjes in eerste klasse vanwege corona: lees hier alle verslagen van het amateur­voet­bal

  Zonder publiek langs de lijn konden de amateurs in het afgelopen weekeinde blijven voetballen, ondanks het oplopende aantal coronabesmettingen. Door verschillende uitbraken gingen er wel veel wedstrijden niet door. Zo waren er in de eerste klasse B slechts twee (!) wedstrijden. Wat gebeurde er nog meer op de amateurvoetbalvelden? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij.
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  11

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Rotterdam