Henk van Stee (links) krijgt iedere dag tientallen telefoontjes voor doelman Maduka Okoye (rechts). Hier kletsen de twee, na de doelpuntloze oefenwedstrijd Telstar-Sparta, even bij.
Volledig scherm
PREMIUM
Henk van Stee (links) krijgt iedere dag tientallen telefoontjes voor doelman Maduka Okoye (rechts). Hier kletsen de twee, na de doelpuntloze oefenwedstrijd Telstar-Sparta, even bij. © foto: Carla Vos

Sparta-directeur Van Stee gaat zich pas op transfermarkt roeren wanneer Okoye of Harroui verkocht worden

Het halen van een extra linksback heeft de voornaamste prioriteit bij Sparta, daarvoor heeft de technische leiding nog wat budget. Wat er verder gaat gebeuren bij de Rotterdamse club, die gisteren met 0-0 gelijkspeelde bij Telstar, hangt mede af van het al dan niet vertrekken van middenvelder Abdou Harroui en/of goalie Maduka Okoye.

  1. Henk de Zeeuw doet bij ADO Den Haag en Zwaluwen een ‘Henk Frasertje’: ‘Ik ben een bevoorrecht mens’
    PREMIUM

    Henk de Zeeuw doet bij ADO Den Haag en Zwaluwen een ‘Henk Frasertje’: ‘Ik ben een bevoor­recht mens’

    Henk de Zeeuw doet een ‘Henk Frasertje’, zo kondigde zijn club Zwaluwen de dubbelrol aan die de hoofdtrainer van de Vlaardingse hoofdklasser dit seizoen vervult in combinatie met zijn rol als veldtrainer bij ADO Den Haag onder 21. Voor de 40-jarige coach staat elke dag in het teken van voetbal, terwijl hij eerder nog de leiding had over veertig man bij een groot financieel bedrijf.

Rotterdam