Vito van Crooij kopt de 0-1 binnen tegen Excelsior, waar keeper Stijn van Gassel drie treffers om zijn oren kreeg.
Volledig scherm
Vito van Crooij kopt de 0-1 binnen tegen Excelsior, waar keeper Stijn van Gassel drie treffers om zijn oren kreeg. © Pro Shots / Dennis Wielders

Sparta is te sterk voor uitgekleed en jong Excelsior in besloten stadsderby

Sparta was vanmiddag in een oefenwedstrijd met 0-3 te sterk voor Excelsior. De van VVV Venlo overgekomen Vito van Crooij was met twee treffers de grote man in de stadsderby, die achter gesloten deuren werd gespeeld.

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  25

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. Sparta-captain Auassar over het duel vanavond: ‘We zijn goed genoeg om het weer te flikken’
  PREMIUM

  Spar­ta-cap­tain Auassar over het duel vanavond: ‘We zijn goed genoeg om het weer te flikken’

  De 3-1 overwinning op Fortuna Sittard is volgens Sparta-captain Adil Auassar het bewijs dat de Rotterdamse club niet per se slechter is dan afgelopen seizoen. ,,Het gaat de laatste tijd heel vaak over de spelers die zijn weggegaan bij Sparta”, zegt de middenvelder in aanloop naar het duel met NEC van vanavond. ,,Ik vind echt dat je de jongens die hier al een tijdje zitten daar tekort mee doet.”

Rotterdam