Guus Steerneman (rechts) wordt bejubeld door zijn teamgenoten nadat hij TOGB uit bij Alcides op 0-2 zet.
Volledig scherm
PREMIUM
Guus Steerneman (rechts) wordt bejubeld door zijn teamgenoten nadat hij TOGB uit bij Alcides op 0-2 zet. © Orange Pictures/Kristian Giesen

TOGB op drempel van kampioenschap: ‘Nog een keer opladen en dan kan het grote feest beginnen’

De zondagamateurs van TOGB staan op de drempel van het kampioenschap en zijn nog één zege verwijderd van de titel in de hoofdklasse A. In het verre Meppel versloeg het elftal van trainer Mark Schuur opponent Alcides (0-2), maar concurrenten Hoogenveen en HBS lieten geen punten liggen. TOGB kan nu zondag thuis tegen Velsen de klus klaren en promotie naar de derde divisie afdwingen.

 1. Verhitte finales bij SC Feyenoord en Excelsior’20, feest bij FC Maense: lees hier alles over het amateurvoetbal
  PREMIUM

  Verhitte finales bij SC Feyenoord en Excelsior’20, feest bij FC Maense: lees hier alles over het amateur­voet­bal

  Er vielen afgelopen weekeinde heel wat beslissingen in de nacompetities van het amateurvoetbal. Dat zorgde voor verschillende emoties binnen én buiten de lijnen. Bij SC Feyenoord en Excelsior’20 werd het behoorlijk onvriendelijk, terwijl er bij FC Maense alleen maar vrolijke gezichten waren. Wat gebeurde er nog meer op de velden in Rotterdam en omstreken? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij.
 2. SC Feyenoord door naar finale en duel Slikkerveer gestaakt: lees hier alles over het amateurvoetbal
  PREMIUM

  SC Feyenoord door naar finale en duel Slikker­veer gestaakt: lees hier alles over het amateur­voet­bal

  SC Feyenoord plaatste zich door de zege op SC Genemuiden (3-1) voor de finale van de nacompetitie op een plek in de derde divisie. Het duel Slikkerveer-Laakkwartier werd gestaakt. Na een ongelukkige overtreding van Slikkerveer-speler Damian Janssen blesseerde Mesud Hurya zich zo ernstig dat er een stuk bot uit zijn been stak. Wat gebeurde er nog meer op de velden in Rotterdam en omstreken? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij.

Rotterdam