Volledig scherm
Gilbrano Plet (midden) keert terug bij Hercules na een mislukt avontuur bij DOVO. Rechts Jeffrey Vlug, links Thomas Reynaers. © Foto Ruud Voest

Aanvaller Gilbrano Plet keert per direct terug bij Hercules

RentreeGilbrano Plet is met onmiddellijke ingang teruggekeerd bij derdedivisionist Hercules. De 24-jarige vleugelaanvaller verruilde afgelopen zomer de Utrechtse club voor DOVO, maar daar kon hij zijn draai niet vinden. 

Plet leverde er zijn contract in. Veranderde werkomstandigheden maakten het mogelijk een tussentijdse overschrijving aan te vragen. Plet blijft in elk geval tot komende zomer.

,,Ik ben bij Hercules al met veel liefde en open armen ontvangen”, aldus Plet. ,,Met de trainer (Eric Speelziek, red.) en de club heb ik een goede band. Daarom ben ik blij en opgetogen dat het is gelukt om me over te schrijven. Ik wil weer plezier hebben in voetbal. Dat was ik bij DOVO kwijtgeraakt. Niets ten nadele van die club, maar ik ben blij dat ik weer bij Hercules kan voetballen en dat de KNVB mij speelgerechtigd heeft verklaard.”

Quote

Ik wil weer plezier hebben in voetbal. Dat was ik bij DOVO kwijtge­raakt.

Gilbrano Plet

Plet traint morgenavond mee met Hercules, de club waar hij vorig seizoen ook voetbalde. Of hij zondag al bij de wedstrijdselectie zit voor het uitduel met ADO’20 is nog een vraagteken. ,,Ik ben wel trainingsfit, maar nog niet wedstrijdfit. Twintig minuten moet lukken.”

Utrecht