Lennart Dubbeldam (links) in actie namens Delta Sports'95.
Volledig scherm
Lennart Dubbeldam (links) in actie namens Delta Sports'95. © Foto Ruud Voest

Captain Lennart Dubbeldam van Delta Sports naar Huizen

Nieuwe stapAanvoerder Lennart Dubbeldam verruilt na dit seizoen zaterdagtweedeklasser Delta Sports’95 uit Houten voor zaterdageersteklasser Huizen.

Quote

Vertrekken bij Delta Sports voelt heel dubbel.

Lennart Dubbeldam

De 26-jarige aanvaller uit Houten speelt vanaf zijn zesde op sportpark De Kruisboog, maar wil graag de uitdaging aangaan op een hoger niveau. ,,In het gesprek met Huizen waren ze zó enthousiast en wisten ze veel over me vertellen”, zegt Dubbeldam, die in oktober voor het eerst vader wordt.

,,Ik heb me in Huizen verdiept. Het is een toonaangevende club en ik was gevleid door hun interesse. Vertrekken bij Delta Sports voelt heel dubbel, omdat ik er met mijn vrienden speel en er mooie jaren heb gehad, maar voor mezelf is het goed om deze stap te maken. Qua organisatie en voorwaarden staat het bij Huizen, al ben ik geen broodvoetballer. Dit voelt als het goede moment. Ik hoop snel van waarde te kunnen zijn voor de club.”

Verdediger Remco Helms stopt na dit seizoen bij Delta Sports’95. Helms speelde tien seizoenen in de hoofdmacht van de club uit Houten en heeft de ambitie op een hoger niveau te gaan voetballen. Hij maakte drie kampioenschappen mee en promoveerde met Delta Sports’95 van de vierde naar de eerste klasse. Eerder maakte doelman Matthijs Mocking zijn vertrek bekend naar SVL.

Utrecht