Volledig scherm
Korfbalster Robin van der Vliet maakt de overstap van Tempo uit Alphen aan den Rijn naar Dalto uit Driebergen. © Marco Spelten

Dalto neemt Robin van der Vliet over van Tempo

KorfbalHet Driebergse Dalto neemt per direct Robin van der Vliet over van Tempo. 

De 23-jarige inwoonster van Vinkeveen verruilde deze zomer SDO uit Kamerik voor Tempo, maar in Alphen aan den Rijn ontbrak de klik. Door de zware blessure van Lotte Keuning was Dalto op zoek naar versterking voor de selectie. Van der Vliet speelde eerder voor Blauw-Wit (Amsterdam), KZ (Koog aan de Zaan) en De Vinken (Vinkeveen). 

,,Afgelopen voorjaar heb ik weloverwogen de overstap gemaakt van SDO naar Tempo, maar helaas is dit avontuur nu ten einde", vertelt Van der Vliet. ,,Het klikte niet bij Tempo en heb er daarom voor gekozen om voor mezelf te kiezen en tussentijds de overstap te maken naar Dalto. Ik kijk ernaar uit om samen te gaan werken met de leergierige en enthousiaste groep. Bovenal heb ik veel vertrouwen in de staf. Ik ga keihard mijn best doen om mijn steentje bij te dragen aan de ambitie van Dalto.”

Hoofdklasser Dalto begint morgenavond aan het zaalkorfbalseizoen met een thuiswedstrijd tegen Sparta Zwolle (19.30 uur). Door de blessure van Maarten Groot Hulze start Joost Wattel in de basis.

Utrecht