Jeroen Peters in de sportzaal van de nieuwe trainingsaccommodatie van FC Utrecht.
Volledig scherm
PREMIUM
Jeroen Peters in de sportzaal van de nieuwe trainingsaccommodatie van FC Utrecht. © Angeliek de Jonge

Dit is het nieuwe trainingscomplex van FC Utrecht: ‘Het respect vanuit de spelers is immens’

Het heeft wat voeten in aarde gehad, maar de komende tien jaar traint het eerste elftal van FC Utrecht op een fonkelnieuw, modulair gebouwd complex op sportpark Overvecht Noord. De eredivisionist hoopt hiermee de volgende stap richting een topsportklimaat te zetten.

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”
  2. Competitie-indelingen veldvoetbal seizoen 2021-2022: opnieuw derby’s in overvloed

    Competitie-indelingen veldvoet­bal seizoen 2021-2022: opnieuw derby’s in overvloed

    Na de recente bekendmaking van de competitie-indeling voor de voetbalclubs uit de divisies en de hoofdklassen, heeft de KNVB gisteren ook de indelingen gepresenteerd voor amateurs uit de eerste klasse en lager. Omdat de competitie in de afgelopen jaargang vanwege corona voortijdig is afgebroken, zijn er nauwelijks wijzigingen aangebracht. Opnieuw staan er dus in deze regio vele derby’s op het programma.

Utrecht