GVVV doet uitstekende zaken met winst op streekgenoot Lienden

TWEEDE DIVISIEGVVV heeft vanmiddag uitstekende zaken gedaan in de Tweede Divisie. De Veenendalers wonnen met 0-3 van FC Lienden en verstevigden daarmee hun tweede positie.

Voorafgaand aan de wedstrijd stond GVVV met een punt voorsprong op FC Lienden op de tweede plaats in de Tweede Divisie. Op nog geen vijfentwintig kilometer afstand van thuisbasis Veenendaal moest er vandaag gewonnen worden om deze plek te verdedigen.

De toeschouwers moesten in Lienden lang wachten tot het doelpuntenspektakel lostbarstte. Pas in de tweede helft was het Robin Mulder die de score opende in het voordeel van GVVV. Toen was ook meteen de ban gebroken. Want kort daarna was het Soufiane Laghmouchi die de 0-2 in de touwen schoot.

Toen Jeremy de Graaf er zelfs 0-3 van maakte was het feest compleet bij het blauwe gedeelte van Veenendaal. Met nog een kleine tien minuten te spelen was Robin Mulder nog dicht bij een vierde treffer, maar hij zag zijn inzet gekeerd door doelman Schimmel waardoor 0-3 de eindstand bleek.

Volledig scherm
Jeremy de Graaf was ook vanmiddag trefzeker voor GVVV. © Wouter Dill
  1. 21-jarige debuteert bij Montfoort met twee goals
    PREMIUM
    Speler van de Week

    21-jarige debuteert bij Montfoort met twee goals

    Voor het eerst dit seizoen kreeg Jurdany Koster zaterdag een basisplaats bij VV Montfoort. De 21-jarige talentvolle buitenspeler, voor dit seizoen overgekomen van Forum Sport, betaalde het vertrouwen van trainer Aart Jan van Boksel direct uit met twee goals tegen Sliedrecht: 2-2. Door de puntendeling blijven de Montfoorters vierde in de eerste klasse C (West I), met evenveel punten maar een minder doelsaldo dan Sliedrecht.

Utrecht