Volledig scherm
Joeri Potjes (links) namens Jong Vitesse in de achtervolging bij Frank Tervoert van VVSB. © BSR AGENCY/SOCRATES

GVVV versterkt zich met Joeri Potjes

Tweede divisieGVVV heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Joeri Potjes (20). De centrale verdediger komt van de beloften van Vitesse en tekent een contract voor een seizoen op sportpark Panhuis.

De in Nijmegen geboren Potjes doorliep de gehele voetbalacademie van de club uit Arnhem en speelde afgelopen seizoen met Jong Vitesse dertig wedstrijden in de Tweede Divisie. Ook maakte hij zijn officieuze debuut in het eerste elftal tijdens een oefenduel met het Belgische KV Oostende. Technisch manager Rob de Boer is zeer content met de komst van Potjes. ,,Joeri is een linksbenige centrale verdediger met lengte en een goede pass. Op die positie is Bart Hulsbos gestopt, met Joeri hebben wij zo’n speler terug.”

Twintig spelers vastgelegd

Potjes is de twintigste speler die de Veenendalers voor volgend seizoen hebben vastgelegd. Eerder trok het Nick van der Linden, Corné Davelaar, Philip Ties, Jesse van Nieuwkerk, Tom Oostinjen, Wesley Goeman en Damiano Schet aan en werden de contracten van Martin van Eck, Soufiane Laghmouchi, Joshua van den Berkt, Rodny Hofman, Danny de Leeuw, Wilco den Hartog, Jeremy de Graaf, Johan Jansen, Taoufik Adnane, Robin Mulder, Laurens van der Voort en Mart de Jong verlengd.

Utrecht