Volledig scherm
Lars Raaijen (m) op archiefbeeld, scoorde vanmiddag twee keer tegen Quick. © Foto Ruud Voest

Hercules verliest laatste wedstrijd voor eigen publiek van Quick

DERDE DIVISIEHercules is er niet in geslaagd de laatste thuiswedstrijd van het seizoen winnend af te sluiten. Tweemaal kwamen de Utrechters goed uit de startblokken, maar even zo vaak herstelde tegenstander Quick de schade.

Het leek een mooie voetbalmiddag op Sportpark Voordorp te worden voor de Utrechters. Het weer was mooi en al in de zevende minuut kwam Hercules op voorsprong dankzij een goal van Lars Raaijen. Hierop besloot Quick een tandje te schakelen. Dit zorgde voor de gelijkmaker van Virgil Tjin-Asjoe na bijna vijfentwintig minuten spelen. En het werd nog erger voor Hercules toen Marc Boshoff voor de 1-2 zorgde. Dit bleek ook de ruststand.

De rust leek Hercules goed te doen, want koud op het veld zorgde Lars Raaijen met zijn tweede treffer van de middag voor de 2-2. Na een uur spelen kon Frank van der Heiden na een fout van Van Duren in de Utrechtse defensie de 2-3 scoren namens Quick, Vijf minuten later werd het ook nog 2-4 door een goal van Roderick Meinema. Dit bleek ook de eindstand.

Utrecht