Volledig scherm
GA Eagles-speler Robin Buwalda (l) in duel met Jong FC Utrecht-speler Karim Loukili (r) © pro shots

Jong FC Utrecht schiet in extremis periodekansen Go Ahead aan diggelen

Jupiler LeagueJong FC Utrecht heeft na de zege op Jong AZ ook af weten te rekenen met Go Ahead Eagles. Voor het oog van de 566 toeschouwers in de Galgenwaard knalde Tufan Özbozkurt in blessuretijd een fraaie vrije trap binnen: 1-0.

Los van een paar kleine mogelijkheden, gebeurde er niet heel veel in het eerste bedrijf. Tot veel meer dan een kopbal van Joey Suk en een paar schoten kwamen beide ploegen niet. Ditzelfde beeld zette zich voort in de tweede helft. Het was dan ook pas in de blessuretijd dat de supporters op konden veren. Van een meter of 20 mocht Özbozkurt aanleggen voor een vrije trap. Hij knalde de bal feilloos in de bovenhoek, achter de kansloze Sonny Stevens. Het was de eerste goal voor de speler die sinds afgelopen winter op amateurbasis actief is voor Jong FC Utrecht.

Jong FC Utrecht blijft hekkensluiter in de Jupiler League. De achterstand op RKC Waalwijk bedraagt met nog 5 wedstrijden te spelen nog 6 punten. Ook nummer 16 Go Ahead had in Utrecht nog alles om voor te spelen. Het probeert namelijk het seizoen nog iets van glans te geven met de titel in de vierde periode. Dat lijkt het na deze nederlaag te kunnen vergeten. 

Utrecht