Volledig scherm
In Lopik verloor JSV weer in een uitwedstrijd. © Martin Veldhuizen

JSV verliest weer in een uitwedstrijd

TWEEDE KLASSEJSV is er opnieuw niet in geslaagd een uitwedstrijd te winnen. Ditmaal was Lopik te sterk voor de ploeg uit Nieuwegein.

De gasten hadden het eerste kwartier verreweg het balbezit, maar de thuisploeg nam verrassend de leiding. Jordy Keja kwam vanaf links naar binnen en zijn schot belandde via de paal en doelman Mark van Ingen voor de voeten van Melvin Lamens. Die had vervolgens geen moeite de bal in het lege doel te schuiven. Tien minuten daarna kreeg Lopik niet de strafschop die het verdiende toen Van Ingen Ardy de With neerlegde. JSV was kort voor rust via Barry Zwezerijnen dicht bij de gelijkmaker, maar de aanvaller mikte precies op de voet van doelman Twan Schimmel.

De tweede helft begon net als de eerste met een veldoverwicht voor de bezoekers, maar was het andermaal Lopik dat scoorde. Twee keer zelfs via Bas Landman en Davy Boon, beiden uit een zeer fraaie aanval. De wedstrijd leek gespeeld, maar JSV knokte zich via twee treffers van Zwezerijnen terug in de wedstrijd tot 3-2.

De spits kreeg in blessuretijd zelfs een prachtige mogelijkheid om zijn ploeg alsnog een punt te bezorgen, maar zijn kopbal werd door Schimmel fantastisch gekeerd. Kort daarna floot scheidsrechter Bos voor het einde en was Lopik drie punten rijker. JSV, dat vorig seizoen slechts twee uitwedstrijden won en deze competitie op verplaatsing nog geen punt pakte, krijgt op 17 november bij De Meern een nieuwe poging om dit seizoen eindelijk een uitwedstrijd te winnen.

Utrecht