Hercules trekt Michiel van Doggenaar aan.
Volledig scherm
Hercules trekt Michiel van Doggenaar aan. © Ruud Voest

Michiel van Doggenaar tweede aanwinst voor Hercules

Derde divisieHercules heeft zich voor komend seizoen versterkt met verdediger Michiel van Doggenaar. De 19-jarige inwoner van Maarssen voetbalt momenteel voor SteDoCo, dat in de derde divisie zaterdag uitkomt.

Michiel van Doggenaar begon zijn voetbalcarrière bij OSM’75 in Maarssenbroek. Via Elinkwijk en AFC kwam hij in 2014 in de jeugdopleiding van profclub Heerenveen terecht. Twee jaar later ging hij naar De Graafschap, waar hij eveneens twee seizoenen speelde. Daarna voetbalde Van Doggenaar een seizoen voor MVV, afgelopen zomer vertrok hij naar SteDoCo. Bij de ploeg van Frans Adelaar komt hij dit seizoen weinig aan spelen toe.

Van Doggenaar (19) is na middenvelder Jorn van Lunteren (Jodan Boys) de tweede versterking die Hercules voor volgend seizoen heeft vastgelegd. Technisch manager René van der Kooij, die komend seizoen ook hoofdtrainer is van de Utrechtse derdedivisionist, verlengde afgelopen weken al de contracten van doelman Fons Mulder, Matthijs Blijham, Oussama Lahri en Youssef el Bouaazzati. 

Jeffrey Vlug en Ralph Hovestad stoppen aan het eind van dit seizoen. Steff van Rooijen en Bjorn van Gorkom (naar IJsselmeervogels) en Dave Hensbergen (onbekend) keren sportpark Voordorp eveneens de rug toe.

Utrecht