Volledig scherm
Mohamed Ihattaren © BSR Agency

Mohamed Ihattaren genomineerd als Utrechts sporttalent van jaar

Mohamed Ihattaren, voetballer van PSV, is genomineerd voor de titel Utrechts sporttalent van jaar. De Utrechter ondervindt in die categorie concurrentie van Lotte Hosper (zwemmen) en N’Ketia Seedo (atletiek). De Utrechtse sportprijzen worden op woensdag 12 februari uitgereikt in de Jaarbeurs.

De gemeente Utrecht en SportUtrecht, een verbindende partij op het gebied van sport en bewegen, zetten dit jaar in op zowel topsport als breedtesport. Jos van Emden (wielrennen), Ilias Ennahachi (kickboksen) en Daan de Groot (duathlon) staan op de nominatie voor sportman van het jaar. Lisa Bunschoten (parasnowboarden), Dafne Schippers (atletiek) en Marijn Veen (hockey) kunnen sportvrouw van het jaar worden. De vrouwen van Cangeroes (basketbal), Triton (roeien) en de UZSC-mannen (waterpolo) zijn de genomineerden voor de sportploeg van het jaar.

Coen Eggenkamp (roeien), Sylke Haverkorn (rugby) en Bernard Schoonbeek (volleybal) kunnen op 12 februari sportcoach van het jaar worden. Voor sportvereniging van het jaar staan Bourdif Gym, Fighting4-Power en Utrecht Basketbal op de nominatie. De kanshebbers voor sportvrijwilliger van het jaar bestaan uit Zakaria el Mansori (Zwemlust Den Hommel), Irmgard Gouda (Hellas Utrecht) en Yasmina Dahmane (Taekwon Utrecht). Tot en met 7 februari kan via www.sportprijs-utrecht.nl/stempagina één stem per categorie worden uitgebracht.

✉ Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Utrecht & omstreken?
Schrijf je hier in!

Whatsapp WhatsApp ons!

Heb jij een nieuwstip, foto of video? Stuur ze ons door op
06-52470104 of stuur een e-mail naar de redactie van AD Utrecht: un.stad@ad.nl

Of ga naar de site van Whatsapp en stuur daar je bericht door.

Utrecht