Volledig scherm
Rodny Hofman nog in het shirt van GVVV. © BSR Agency

Oud-GVVV-speler Rodny Hofman duikt op bij TEC Tiel

RentreeRodny Hofman voetbalt na de winterstop voor TEC uit Tiel. Op 2 mei 2020 keert de voormalig GVVV-verdediger terug op sportpark Panhuis, als TEC bij GVVV op bezoek gaat.

Hofman leverde in september om persoonlijke redenen zijn contract in bij GVVV, waarvoor hij in tien seizoenen 249 duels speelde. Zijn vertrek bij de Veenendaalse tweededivisionist kwam onverwachts. Over de exacte redenen van zijn opstappen deed de club geheimzinnig. 

Volgens technisch manager Rob de Boer lagen privé-omstandigheden ten grondslag aan de beslissing van Hofman. ,,Die hebben wij als club te respecteren, voor een uitleg moet je bij Rodny zelf zijn.” Hofman zelf verdween lange tijd van de radar, maar vorige week liet hij weten dat hij spoedig hoopte aan te haken bij een andere club.

Per 1 januari is de inwoner van Ochten transfervrij en TEC, dat net als GVVV in de tweede divisie uitkomt, hapte snel toe. De ploeg uit Tiel staat momenteel zestiende in de tweede divisie, waarin GVVV de tiende plaats bekleedt. Zaterdag 2 mei 2020 wordt voor Hofman een bijzondere dag. Dan keert de rechter vleugelverdediger terug op sportpark Panhuis, als TEC bij GVVV op bezoek gaat.

Utrecht