Volledig scherm
Tijjani Noslin (r) in actie namens Hercules. © Marnix Schmidt

Overgang Noslin van Hercules naar Sportlust’46 ketst af

Derde divisieTijjani Noslin (20) gaat toch niet naar Sportlust’46. De 20-jarige aanvaller van derdedivisionist Hercules zou komend seizoen overstappen naar de hoofdklasser uit Woerden, maar die club ziet daar vanaf, nadat Noslin aangaf een trainingsstage te volgen bij Noordwijk.

Quote

Tijjani moet leren dat hij zijn afspraken moet nakomen

René van der Kooij, technisch manager Hercules

Sportlust’46-trainer Patrick Loenen reageerde gepikeerd op het bericht van Noslin. ,,Hij zei dat hij er in elk geval wel eerlijk over was door het te vertellen, maar wat heb ik daar nou aan? Als Noordwijk hem goed genoeg acht, kunnen wij het bekijken. Zo niet, dan gaat hij naar Sportlust’46. Dan begrijp je er niet veel van. Hij zet de club en mij voor joker. Met zulke pipo’s ben ik snel klaar.”

René van der Kooij, technisch manager van Hercules, noemt de actie van Noslin ‘niet handig’. ,,Wij hebben eerder de situatie meegemaakt dat Tijjani ergens stage liep zonder dat wij het wisten. Daarover hebben wij destijds een stevig gesprek met hem gevoerd. Zondag, na de wedstrijd bij Dongen, heeft hij ons keurig geïnformeerd dat hij bij Noordwijk een training ging volgen. Dat hij zijn woord enkele dagen eerder aan Sportlust’46 gaf, daar staan wij buiten. Maar erg slim vind ik het niet. Tijjani moet leren dat hij zijn afspraken moet nakomen.”

Utrecht