Volledig scherm
SCHC won vorige week in eigen huis van Almere. Vanmiddag lukt dat niet bij HGC. © Koen Suyk (109176)

SCHC deelt punten met HGC

HOOFDKLASSEDe Biltse hockeymannen van SCHC hebben vanmiddag gelijk gespeeld tegen HGC.

Na de overwinning van vorige week waarin Almere na een 0-2 achterstand in eigen huis met 3-2 werd verslagen, ging SCHC vanmiddag op zoek naar de punten in Wassenaar.

De wedstrijd begon met een minuut stilte ter nagedachtenis aan Hylke van Slooten. De oud-speler van HGC, KZ en Schaerweijde overleed eerder deze week aan de gevolgen van kanker

Tijdens de wedstrijd kon SCHC het net niet vinden. Ook het hoger geklasseerde HGC wist niet tot scoren te komen. Derhalve eindigde de wedstrijd in 0-0. Hiermee bereikt SCHC de achtste positie op de ranglijst en maakt het zich op voor de winterstop.

  1. 21-jarige debuteert bij Montfoort met twee goals
    PREMIUM
    Speler van de Week

    21-jarige debuteert bij Montfoort met twee goals

    Voor het eerst dit seizoen kreeg Jurdany Koster zaterdag een basisplaats bij VV Montfoort. De 21-jarige talentvolle buitenspeler, voor dit seizoen overgekomen van Forum Sport, betaalde het vertrouwen van trainer Aart Jan van Boksel direct uit met twee goals tegen Sliedrecht: 2-2. Door de puntendeling blijven de Montfoorters vierde in de eerste klasse C (West I), met evenveel punten maar een minder doelsaldo dan Sliedrecht.

Utrecht