thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

10 absurde reisklachten: Kunnen jullie die siësta niet afschaffen?

De zomervakantie is niet altijd een feest. Sommige vakantiegangers melden zich met de meest absurde klachten bij hun reisbureau. Medewerkers van de internationale reisorganisatie Thomas Cook zagen wel heel opmerkelijke meldingen voorbij komen. Zet je schrap...

 1. Camper van het Jaar is Bürstner Lyseo Gallery, Adria Altea gekozen tot Caravan van het Jaar
  Campers & Caravans

  Camper van het Jaar is Bürstner Lyseo Gallery, Adria Altea gekozen tot Caravan van het Jaar

  De Bürstner Lyseo Gallery TD 649 G is gekozen tot Camper van het Jaar 2023. Het bijzondere aan deze halfintegraal camper is zijn oppompbare alkoof. Als je ermee rijdt heeft hij gewoon een ‘plat dak’, wat scheelt in de luchtweerstand en dus het brandstofverbruik. Maar eenmaal op de plaats van bestemming ontstaat er op het dak een heuse slaapkamer, die je via een vaste trap bereikt.
 2. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”