Jeffrey Groeneweg/Qphoto
Volledig scherm
PREMIUM
© Jeffrey Groeneweg/Qphoto

Air France-KLM hoopt op slecht weer: 'Positieve gevolgen voor aantal vliegvakanties’

Air France-KLM bidt om meer regen. Daardoor kunnen de passagiersaantallen deze zomer sneller stijgen dan verwacht, omdat Nederlanders en Fransen alsnog op vliegvakantie naar de zon gaan. Na de zomer volgt nieuwe onzekerheid vanwege de coronapandemie.

8 reacties

 • Robbert Scholten

  1 jaar geleden
  Wie niet?
 • JOHN MULDER

  1 jaar geleden
  John Mulder Binnen Europa vlieg ik liever niet met de KLM of Transavia. En indien ik internationaal vlieg dan liever met een Aziatische maatschappij. KLM kan nog veel leren als het gaat om het verzorgen van klanten.
 • Kees Jansen

  1 jaar geleden
  Het verlies = De loonkosten van KLM 3 miljard euro per jaar. Grootste deel gaat naar de grootverdieners, de 3.000 vliegers, zitten thuis op de bank en toch geen cent van hun + 250.000 euro p/j loon willen inleveren. Ontslaan! In de tussentijd houd de vvd de cent op de knip bij subsidies voor technologische maak bedrijven die echt van belang zijn voor bv Nederland. Die bedrijven betalen belasting wat direct verdwijnt in de zakken van die nietsnut piloten
 • Cécile van Vlijmen

  1 jaar geleden
  Dus KLM wil dat wij nu allemaal naar warme oorden gaan vliegen, daar waar een levensgevaarlijke hitte is en enorme branden mede door klimaatverandering en dat het vliegen veilig is met KLM daar gelooft toch een weldenkend mens niet meer in.
 • Jan Willem Roos

  1 jaar geleden
  Moet er niet aan denken naar gebieden te moeten gaan om vakantie te vieren, met temperaturen van ruim boven de veertig graden, afschuwelijk. Blijf lekker hier, veel beter vertoeven als tussen de bosbranden. Voor de gene die toch gaan, je krijgt van mij de zegen mee.