Duizenden klanten De Vakantiediscounter kunnen fluiten naar hun geld: 'Echt schandalig’

VIDEODe Vakantiediscounter heeft zich de woede op de hals gehaald van enkele duizenden reizigers. Het reisplatform blijft reizen naar de Canarische Eilanden en de Balearen uitvoeren, ondanks het advies van Buitenlandse Zaken om alleen te gaan als de reis noodzakelijk is. Wie wil annuleren, is zijn geld kwijt. Omboeken zit er niet in. 

23 reacties

 • Rogier Krijger

  2 weken geleden
  Zo typisch dat mensen altijd een organisatie de schuld geven wanneer ze zelf iets doms doen. Je weet dat er een pandemie is, dat landen elke dag van Geel naar oranje of rood kunnen gaan. Daarnaast lezen klanten ook geen voorwaarden en weigeren vervolgens verantwoordelijkheid te nemen. Heel sneu
 • Brenda Van Zijdervelt

  2 weken geleden
  Ik heb uiteindelijk na mailen , bellen, en zelfs naar halfweg naar het hoofdkantoor te zijn geweest.. via facebook via Messenger gereageerd en daar kreeg ik antwoord.. reis geannuleerd en binnen een week geld terug.. dus ik zou zeggen probeer t via facebook messenger.daar kan je chatten met een medewerker..
 • Menke

  2 weken geleden
  Snap al die mensen niet. Je weet dat half europa nog in de corona elende zit. Als je nu een vakantie gaat boeken ben je dom bezig. Dan ook niet zeuren als je niks terug krijgt. Ze zeggen het zelf al. Je kan er heen vliegen en de accomodatie is beschikbaar. Dus als je zelf niks hebt geregeld, eigen schuld.
 • ANN LIMBOS

  2 weken geleden
  Heb mijn geld van een geanuleerde reis tot de laatste cent terug gekregen ! Als iets goed is mag het ook gezegd worden !
 • Anoniem

  2 weken geleden
  Nadja Oztoprak Ik heb net n reactie geplaatst. Het is niet zo dat Vak.Disc. niet wil omboeken van code geel naar oranje. Het gaat véél verder. Op de website staat duidelijk dat met een positieve PCR test je de volledige reissom terugbetaald krijgt. Dat is niet waar! Ik ben positief getest vóór vertrek. Vak.Disc. een dag vóór vertrek dit laten weten. Ik krijg maar geen Annuleringsnota. Zonder de nota van Vak.Disc. krijg ik mn geld niet terug. Ze reageren nergens meer op. Het zijn oplichters.