Conny: 'In mijn hotel op het Griekse Kos renden iedere nacht gillende Engelse meiden op en neer.'
Volledig scherm
PREMIUM
Conny: 'In mijn hotel op het Griekse Kos renden iedere nacht gillende Engelse meiden op en neer.' © Getty Images/Image Source

Lawaai in het hotel: ‘Stierde in mijn slipje gang op en zei dat ze stil moesten zijn’

à la Van der PoelWielrenner Mathieu van der Poel moest boeten voor zijn uitval tegen meisjes die zijn nachtrust in een hotel verstoorden. Wie kent zulke hotelergernissen niet? Een greep uit de reacties van lezers.

6 reacties

 • Jolanda Van Dijk

  2 maanden geleden
  Wij zaten een paar jaar geleden in een luxe suite van van der Valk in Akerssloot. Naast ons was een feestje en daar werd behoorlijk gegild en in de jaccusi in en uit gesprongen. Om 2 uur snachts waren we het spuugzat en vroegen aan de receptie om in te grijpen. Om 4 uur was het eindelijk rustig. Even aftikken 300 euro voor een slapeloze nacht. Is het naar uw zin geweest? Wat??
 • Catharina van der Heijden

  2 maanden geleden
  Als andermans kinderen zich misdragen kun je van alles doen, maar in je ondergoed hun hotelkamer oprennen en ze bij de polsen pakken en bezeren is geen goede keuze. Ik vind het heel eng dat sommigen menen dat dat wel acceptabel gedrag is.
 • R Sterenborg

  2 maanden geleden
  Wanneer grenzen overschreden worden mag je optreden. Al dat woke gedrag over een schrammetje is absurd. Graag met beide benen op de grond blijven. Geen correctie leid tot anarchie. Grenzen aangeven en duidelijk zijn. Dit is de verantwoordelijkheid van de ouders/verzorgers.
 • M.G. Bults

  2 maanden geleden
  @Gerard van der Linden. Helemaal juist. Ik heb hetzelfde meegemaakt en ik heb toen de receptie gebeld. Maar ik train me niet kapot om de wereldtop te halen. Ik hoefde ook niet de dag erna een zware wedstrijd te rijden. Ik was gewoon op vakantie en dan ben ik ook een stuk relaxter.
 • Gerard van der Linden

  2 maanden geleden
  Ik vraag mij af, waarom deze domme mensen altijd voor eigen rechtertje gaan spelen en bovendien hun handjes niet thuis kunnen houden ! Een gebrek aan opvoeding ? Wanneer iedereen dat gaat doen, dan hebben we binnen de kortste tijd een complete anarchie...! Hij had beter de ouders van die kinderen een flinke uitbrander kunnen geven.