Met coronapaspoort vanaf juni weer welkom in Spanje

VideoWie is hersteld van corona, gevaccineerd is of een negatieve PCR-test kan overleggen, is vanaf juni weer welkom in Spanje. Het vakantieland maakt zich op om vanaf dat moment weer toeristen te ontvangen.

72 reacties

 • Anoniem

  1 week geleden
  Ja mee eens Nederland moet dit ook doen, PaulienVos
 • Tom Manse

  1 week geleden
  Nu maar hopen dat totdat het paspoort er is zich niet meer van die samenscholingen voordoen zoals op koningsdag. Zulk asosiaal gedrag helpt niet direct om onze vrijheid weer terug te krijgen.
 • Anoniem

  1 week geleden
  Henny Uitenbogaart Ik ben in het bezit van een oud Nokia telefoontje, geen smartphone. Met mij meer mensen denk ik. Komt er een papieren covid-19 vaccinatiebewijs voor die groep?
 • J.P. Boersma

  1 week geleden
  Gewoon zo snel mogelijk dat paspoort regelen! In ieder geval voor de eu. Dan kan en komt de economie ook weer snel op gang en dat hebben we erg hart nodig.
 • Kraijo

  1 week geleden
  Hoe kom ik in bezit van zo'n paspoort??
 1. Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankrekening’
  16

  Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankreke­ning’

  In Nederland eindigt nog steeds een op de drie huwelijken in een echtscheiding. Hoewel vrouwen die met mannen trouwen steeds vaker blijven werken, staan vooral zij er na een scheiding het slechtst voor. Een parttime baan blijkt niet voldoende om hetzelfde leven te kunnen blijven leiden. Het is meestal de vrouw die na de scheiding driehoog-achter in een flatje eindigt. „Stellen praten niet over geld en vrouwen eisen hun positie niet op.”
 1. Dit was Nederland vandaag: zaterdag 8 mei
  Play

  Dit was Nederland vandaag: zaterdag 8 mei

 2. Tientallen gewonden bij ongeregeldheden in Jeruzalem
  Play

  Tientallen gewonden bij ongeregeld­he­den in Jeruzalem