Twee vrouwen liggen in de zon op camping Domaine Le Pommier in het Franse Villeneuve-de-Berg
Volledig scherm
PREMIUM
Twee vrouwen liggen in de zon op camping Domaine Le Pommier in het Franse Villeneuve-de-Berg © Hollandse Hoogte / ANP

‘Op vakantie? Nou nee, wij blijven gewoon thuis’

lezersreactiesVakantieplannen? Voorzichtigheid is troef, blijkt uit uw mails. U blijft in Nederland of zet een voorzichtig voetje buiten de grenzen. Maar waar u allemaal behoefte aan hebt: even echt ontspannen. Leest u maar mee. Reageren: frankpoorthuis@dpgmedia.nl

3 reacties

 • Norbert Schooten

  2 maanden geleden
  Ik blijf veilig thuis, volgend jaar maar op vakantie. Ik ben niet zo gek om nu op vakantie te gaan.
 • Natasja Berk

  2 maanden geleden
  Ik vind het moeilijk te geloven dat dit een reële afspiegeling van de bevolking is. Gaan er echt zo weinig mensen het land uit? Ikzelf ga naar de Caraïben en dat voelt helemaal niet verkeerd eigenlijk.
 • Langstraat

  2 maanden geleden
  wij staan nu op een camping bij zee maar het stikt hier van de duitsers en belgen en zelfs engelsen zijn er, dus wat europa zit op slot!!!
 1. Meer riviercruises naar Dordrecht en Kinderdijk, maar geen ‘drijvende flats’ zoals in Venetië
  PREMIUM

  Meer riviercrui­ses naar Dordrecht en Kinderdijk, maar geen ‘drijvende flats’ zoals in Venetië

  Slechts twee van de zes aanlegsteigers voor riviercruiseschepen in de regio worden gebruikt: Kinderdijk en de Merwekade in Dordrecht. Er is dus veel onbenut potentieel. En mogelijk komt zelfs de Hooijkade er nog bij. Legt de regio de rode loper uit voor rederijen? Nee, zegt directeur Gerben Baaij van Dordrecht Marketing & Partners. ,,De giga-schepen in Venetië zijn een schrikbeeld.’’
 2. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”