Plopsa in Praag.
Volledig scherm
Plopsa in Praag. © Studio 100

Plopsaland opent pretpark in Praag

Kabouter Plop en zijn kompanen trekken naar Tsjechië. Afgelopen maandag werd het nieuwe indoorpretpark ‘Majaland Praha’, in de hoofdstad Praag, voor het grote publiek geopend.

 1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”
 2. Schiphol niet meer in top Europese vliegvelden: ‘Ze waren altijd uitblinker’

  Schiphol niet meer in top Europese vliegvel­den: ‘Ze waren altijd uitblinker’

  Schiphol staat na maanden van chaotische taferelen door personeelstekorten in de middenmoot van Europese vliegvelden als het gaat om klanttevredenheid. Dat blijkt uit een inventarisatie van Google-beoordelingen over de honderd drukste luchthavens van Europa, gemaakt door de website Vliegveldinfo.nl. In die voor het eerst samengestelde ranglijst staat de luchthaven bij Amsterdam op plek 40 met een score van 4 sterren.