Reis naar Bonaire of Curaçao tot honderden euro's goedkoper door twijfelende reizigers

VIDEOWie in juli nog een buitenlandse vakantiereis wil maken, kan op koopjesjacht. De prijzen van lastminutes bij reisorganisaties zijn in anderhalve maand tijd met een paar tientjes tot honderden euro’s gedaald, zo blijkt uit onderzoek van vakantievergelijker Weflycheap.

4 reacties

 • Angelotto Constancia

  1 maand geleden
  Blijf thuis allemaal alsublieft mensen ,is Coronatijd nog steeds hou rekening met anderen ieder leven telt denk daar maar eens over na
 • Anita Kieboom

  1 maand geleden
  Ik wil alleen maar naar Engeland om mijn familie te bezoeken. Maar eh hoe kan NL op dit kaartje geel zijn en op de kaart van EU zijn we rood??
 • Aart de Waard

  1 maand geleden
  Begin mei een 13 daagse vakantie naar Kos geboekt voor half september. Op dit moment is dezelfde reis al 450 euro per persoon duurder geworden.....!
 • Norbert Schooten

  1 maand geleden
  Het is begrijpelijk dat veel mensen nog niet op vakantie gaan, want het is niet veilig met de corona. Ik ga dit jaar ook niet, volgend jaar gaan we wel weer fijn op vakantie.
 1. ‘Hausse aan lastminutevakanties als onduidelijkheid straks weg is’

  ‘Hausse aan lastminute­va­kan­ties als onduide­lijk­heid straks weg is’

  Binnen de reisbranche groeit het vertrouwen in het zomerseizoen, nu mensen naar verwachting vanaf 1 juli met een digitaal coronapaspoort vrij kunnen reizen naar Europese bestemmingen die veilig genoeg zijn. Maar over de precieze invulling hiervan is nog veel onduidelijk. Topman Frank Oostdam van reisbrancheorganisatie ANVR verwacht een hausse aan lastminuteboekingen als de onduidelijkheden komende twee weken worden weggenomen.