Volledig scherm
Een vakantievilla in Oostenrijk © TUIvillas.com

TUI verhuurt nu ook vakantievilla's

Naast (all inclusive-)hotelvakanties, verre reizen, cruises en vliegtickets stort de internationale marktleider TUI zich nu ook op de villamarkt. In ruim 70 landen verhuurt de touroperator 280.000 vakantiewoningen via TUIvillas.com.

Volledig scherm
Huur een molen in Bretagne. © TUIvillas.com

De organisatie merkt op dat de markt voor vakantiehuizen en -appartementen alsmaar groeit en de vraag naar vakantieverblijven in het Westelijk Middellandse Zee gebied groter is dan ooit deze zomer.

,,Hier is TUIvillas.com gelukkig sterk vertegenwoordigd'', aldus Arjan Kers, general manager van TUI Nederland. ,,De vakantiewoningen, in combinatie met ons uitgebreide vluchtaanbod geven de consumenten ook mogelijkheden voor modulaire vakanties, naast onze pakketreizen."  

Windmolens en vuurtorens
TUIvillas.com heeft een breed aanbod vakantiehuizen en -appartementen voor gezinnen, koppels in alle leeftijden, mensen met huisdieren en vriendengroepen. Van low-cost stadsappartementen in Berlijn tot luxe villa's in Zuid-Frankrijk. Ook zijn er bijzondere accommodaties zoals windmolens in Duitsland, vuurtorens in Kroatië en middeleeuwse kastelen in Italië.

Alleen vakantiehuizen van particulieren en lokale reisorganisaties die helemaal voldoen aan de kwaliteits- en service-eisen én positief worden beoordeeld door klanten, worden op de site aangeduid als 'TUI Villa'. Ongeveer 30.000 vakantiewoningen voldoen aan deze standaard en hebben het label 'TUI Villa'.  

TUIvillas.com is online in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Polen, België, Denemarken en Zweden. In de andere Europese landen wordt de site in de komende tijd ook gelanceerd.

Volledig scherm
Direct aan zee in Denemarken © TUIvillas.com
Volledig scherm
Toscane © TUIvillas.com
Volledig scherm
Noorwegen © TUIvillas.com

Poll

Dagjesmensen Venetië betalen 3 euro entree. Is dat ook een goed idee voor drukke plekken in Nederland zoals in Amsterdam?

  • Zeker! Invoeren! (58%)
  • Niet doen! (42%)
33328 stemmen