Vakantieganger tankt vertrouwen: ‘Spanje en Griekenland worden volop geboekt’

VIDEOBij reisorganisaties stromen de boekingen weer volop binnen, nadat het kabinet gisteren bekendmaakte alle landen binnen de EU de kleurcode geel of groen te geven. Vooral Spanje en Griekenland zijn in trek als bestemmingen. ,,Het vertrouwen bij de vakantiegangers lijkt weer terug. Eindelijk.’’

4 reacties

 • ANN LIMBOS

  1 jaar geleden
  Naar oranje en rode landen op vakantie vertrekken is vragen om moeilijkheden ! Maar eenmaal terug thuis en ziek staan ze op hun achterste poten om verzorgd te worden !
 • L. Markestein

  1 jaar geleden
  @ John en Rick, Altijd wat te zeuren over het gedrag van anderen. Lekker makkelijk toch? Heb eens wat begrip voor een andere beleving. De een is helemaal gelukkig in de achtertuin, op het balkon of ergens in NL. De ander wacht al 1,5 half jaar op een reis naar het buitenland omdat daar hun ideale vakantie te beleven. Begrip voor anders denkende mensen kan geen kwaad. (Die wel durven misschien?)
 • Dick van Dijk

  1 jaar geleden
  Geweldig, snel weer op reis, code kleur, wát maakt het uit, áls we maar op vakantie kunnen, prioriteit één.
 • John Carey

  1 jaar geleden
  In Spanje maar 52% gevaccineerd en in Griekenland minder dan 50% gevaccineerd. Dus die vakantiegangers gaan dus daar vakantie vieren tussen niet gevaccineerde mensen. Hier dan zeuren over onze niet gevaccineerde mensen.