Jan de Groen
Volledig scherm
PREMIUM
© Jan de Groen

Weer een klap voor reiswereld: ‘De zon schijnt, maar er hangt een donkere wolk voor’

De oorlog in Oekraïne heeft grote gevolgen voor de Nederlandse toeristensector. Amerikanen cancelen reizen naar Europa, Aziaten reizen nog helemaal niet en Nederlanders zullen vanwege de prijsstijgingen voorzichtig worden. Net nu de reisbranche weer wat opkrabbelt. ,,Dit maakt ons wel onzeker.”

29 reacties

 • Astrid Prins

  7 maanden geleden
  Nou, ik ga gewoon lekker 4 weken naar Costa Rica. Het reizen stopt ook niet als Amerika weer eens een land is binnen gevallen. Maakt niemand zich druk over.
 • cleijsen

  7 maanden geleden
  Cor Cleijsen Wij hebben voor juni een busreis geboekt, Deze reis gaat naar zuid zwitserland en van mij hoop ik dat hij niet geconsulteerd wordt. Ondanks de oorlog hoe erg ook wij gaan gewoon op vakantie.
 • Piet Ursem

  7 maanden geleden
  Als we niet ver op vakantie kunnen is het wel zinvol als we de natuur in eigenland wel wat uitbreiden. In Nederland is helaas namelijk het kleinste % natuur aanwezig van alle EU landen. In eigenland op vakantie is voor mij daarom prima als er maar wel wat natuur aanwezig is.
 • Martijn Boeren.

  7 maanden geleden
  De prijzen schieten omhoog en als het straks (mischien) weer beter gaat zal je zien...gaan de prijzen echt niet veel lager worden hoor,en zo worden wij allen flink belazerd !! Stelletje schijnheilige
 • Kristin Groenenboom

  7 maanden geleden
  @Dick van Dijk: denk je echt dat er maar 1 natie is wie het zover laat komen? Mensen in een regering zijn niet dom. Welk land ook. Zelfs Rusland niet. (Volk vaak wel, kortzichtig in eigen gebied denken en altijd in doem scenario’s denken). En laat je vooral opruien door de koppen van een krant 😉