Elco van den Berg (l) en Remco Addink van De Gespreide Herberg bij de  Jan van Arkel in Arkel. De organisatie wil de stellingmolen verbouwen tot bed & breakfast en groepsaccomodatie.
Volledig scherm
PREMIUM
Elco van den Berg (l) en Remco Addink van De Gespreide Herberg bij de Jan van Arkel in Arkel. De organisatie wil de stellingmolen verbouwen tot bed & breakfast en groepsaccomodatie. © Ricardo Smit

Arkelse molen wordt een bed & breakfast: ‘Het piepen en kraken hoort bij de charme’

Overnachten in een nog in werking zijnde molen. In Arkel kan het over een tijdje, als het aan De Gespreide Herberg ligt. De organisatie wil de iconische ‘Jan van Arkel’ verbouwen tot bed & breakfast en groepsverblijf. 

  1. Opa (72) misbruikte kleinkind tijdens het overhoren: ‘Wilde liefdevol zijn, maar was verschrikkelijk fout’
    PREMIUM

    Opa (72) misbruikte kleinkind tijdens het overhoren: ‘Wilde liefdevol zijn, maar was verschrik­ke­lijk fout’

    Een briefje met een noodkreet, achtergelaten op het slaapkussen van haar ouders, heeft in Gorinchem een ernstige misbruikzaak aan het licht gebracht. ‘Opa betast mij op plekken waar het niet mag’, schreef een 11-jarig meisje vorig jaar. Voor de rechtbank erkende grootvader J.R. woensdag de ontucht. ,,Opeens drong tot me door waar ik mee bezig was. Alsof ik door de bliksem getroffen werd’’, zei de 72-jarige Gorcumer.

Rivierenland