Anne en Bastijn zijn al weken op zoek naar hun hondje Bodie. Het teefje verdween eind juli uit de achtertuin.
Volledig scherm
Anne en Bastijn zijn al weken op zoek naar hun hondje Bodie. Het teefje verdween eind juli uit de achtertuin. © Cor de Kock

Baasjes vermiste pup doen emotionele oproep: ‘Je mag haar houden, maar laat alsjeblieft iets weten’

De baasjes van de vermiste pup Bodie uit Almkerk doen een emotionele oproep aan de personen die Bodie misschien wel te goeder trouw gekocht hebben. Als de gestolen bordercollie een fijn leven heeft, mogen de kopers haar houden. Als ze maar iets laten weten.

9 reacties

 • V Blessing

  12 maanden geleden
  Indien Bodie doorverkocht is, moeten de kopers wel heel erg naïf geweest zijn, of dom, en de kennissen en vrienden ook óf ignorant. Er zijn zeker foto's van de schattige nieuwe aanwinst op Social Media gedeeld. En echt iedereen heeft inmiddels op dezelfde Social Media vaak genoeg de dramaverhalen van de schimmige aankoop van een piepjong diertje gelezen en van commentaar voorzien. Dus in de betreffende kennissen- en vriendenkring zit zeker weten iemand, die weet dat er iets goed mis is.
 • L.S. Kalf

  12 maanden geleden
  Totaal mee eens Ruud de vos.
 • AC Rich

  12 maanden geleden
  Beste, Geef die hond terug a.u.b. Als het te mooi is om waar te zijn, dan is dat in 99% van de gevallen ook zo. :(
 • J.J. Dijksterhuis

  12 maanden geleden
  Je liefste bezit kwijtraken en het dan toch een ander gunnen.... dat is pas liefdevol. Ik zou het niet kunnen. Hoop dat Bodie snel terugkomt!!
 • Daan Vreugdenhil

  12 maanden geleden
  @ruud de vos, Ik snap je frustratie. Ik heb ook geen goed woord over voor de dieven van deze border collie. Maar een zware lijfstraf? Nee. Als de dieven (en de collie zelf ook) gevonden worden, dan ben ik van mening dat een herplaatsing van de collie een betere optie is. En dat de dieven voor de rest van hun leven de kosten voor het hebben van de border collie te vergoeden (dierenarts, voer, etc…).

Rivierenland