De 77-jarige man uit Arkel barstte enkele malen in tranen uit. Na de mishandelingen zette zijn vrouw de scheiding in en zijn hun zoons boos op de man. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
De 77-jarige man uit Arkel barstte enkele malen in tranen uit. Na de mishandelingen zette zijn vrouw de scheiding in en zijn hun zoons boos op de man. Foto ter illustratie. © Getty Images/iStockphoto

Bejaarde man (77) mishandelt zijn vrouw met wijnfles: ‘Ik heb geen alcoholprobleem’

Na zestig jaar komt er binnenkort voor een 77-jarige man uit Arkel een einde aan zijn huwelijk. Zijn vrouw zette de scheiding in gang, omdat haar echtgenoot haar mishandelde. De bejaarde man moest donderdag bovendien verschijnen voor de politierechter in Rotterdam.

 1. ‘Stoppen met je bedrijf om de schade te beperken is soms de beste oplossing. Hoe pijnlijk dat ook is’
  PREMIUM

  ‘Stoppen met je bedrijf om de schade te beperken is soms de beste oplossing. Hoe pijnlijk dat ook is’

  Zodra straks de coronasteun van de overheid aan ondernemers stopt, wordt het waarschijnlijk behoorlijk drukker bij het Ondernemersloket Drechtsteden. Nu, amper twee maanden na de oprichting, heerst er stilte voor de storm. Maar straks is er massaal behoefte aan financiële bijstand. ,,Die golf komt er. Alleen hoe hoog die gaat zijn, dat is de vraag", aldus coördinator Marleen Over van het Regionaal Bureau Zelfstandigen (RBZ), dat aan het loket verbonden is.
 1. Samenvatting: Ajax - FC Groningen
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Tadic beslist Ajax-FC Groningen na misser alsnog vanaf de stip

  7 maart
 2. Dit was Nederland vandaag: 7 maart
  Play

  Dit was Nederland vandaag: 7 maart

Rivierenland