Dieven hebben tandenborstels achtergelaten in een container, die eerst vol zat met elektrische fietsen.
Volledig scherm
Dieven hebben tandenborstels achtergelaten in een container, die eerst vol zat met elektrische fietsen. © Wijkagenten Molenlanden (Instagram)

Dieven stelen elektrische fietsen en dumpen tandenborstels

Zou jij je tandenborstel inruilen voor een elektrische fiets? Ja, natuurlijk. Zo dacht een stel dieven ook. Ze namen een container met elektrische fietsen mee en ruilden die in voor een lading tandenborstels. ,,En dan nog geen één elektrische’’, aldus de politie.

Tussen zaterdag 15 februari en maandag 17 februari werd vanaf een bedrijfsterrein in Giessenburg een oplegger met container vol met elektrische fietsen weggenomen. Vandaag werd de oplegger met daarop de weggenomen container teruggevonden op een parkeerplaats langs de A12. Opvallend detail: de elektrische fietsen waren gewisseld voor een stel tandenborstels. Hoeveel elektrische fietsen er precies zijn gestolen, is niet bekend.

Wie iets gezien heeft van de diefstal wordt gevraagd om zich te melden. Dat kan door te bellen naar 0900-8844, via de Facebookpagina van de politie Lek en Merwede of via anoniem via 0800-7000.

Rivierenland