Roy Grünewald over de campagne 'Drop je knife en doe wat met je life': ,,Gaan ze echt, nadat ze zichzelf ontwapend hebben, iets met hun leven doen waardoor er geen plaats meer is voor geweld?’’ vraagt hij zich af.
Volledig scherm
PREMIUM
Roy Grünewald over de campagne 'Drop je knife en doe wat met je life': ,,Gaan ze echt, nadat ze zichzelf ontwapend hebben, iets met hun leven doen waardoor er geen plaats meer is voor geweld?’’ vraagt hij zich af. © Gemeente Gorinchem / AD

Doe wat met je life!

COLUMNDe campagne ‘Drop je knife en doe wat met je life’ is bedoeld om het messenbezit onder jongeren tegen te gaan. De politie in Gorinchem spreekt van een succes. Dat is het ook, want elk wapen minder is één menselijk drama wat voorkomen kan worden. 

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    14

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Rivierenland