Terwijl de cliënten van de voedselbank al in de bus wachten voor hun dagje Efteling, overhandigt de directie van Attema de cheque voor het uitstapje aan de bestuurders van de voedselbank.
Volledig scherm
Terwijl de cliënten van de voedselbank al in de bus wachten voor hun dagje Efteling, overhandigt de directie van Attema de cheque voor het uitstapje aan de bestuurders van de voedselbank. © Cor de Kock

Droomvlucht wordt werkelijkheid

Een zeldzaam uitje voor de cliënten van de voedselbanken in Gorinchem en Arkel en - vooral - voor hun kinderen. Attema trakteerde hen op een dagje Winterefteling.

  1. De binnenstad van Gorinchem als warenhuis, wat briljant!
    PREMIUM
    COLUMN

    De binnenstad van Gorinchem als warenhuis, wat briljant!

    In 2010 was ik betrokken bij de oprichting van wat nu heet de Fontys academie voor trend onderzoek en concept ontwikkeling. Elk schooljaar opende ik met een verhaal voor de nieuwkomers over het waarom van deze unieke opleiding. Met als boodschap dat we de problemen van vandaag en vooral die van morgen vaak niet meer kunnen oplossen met de denkbeelden en antwoorden van gisteren. En de waarschuwing dat mensen vreemde ideeën wantrouwen. Dus heb geduld en als je erin gelooft: zet door!

Rivierenland