Staatssecretaris Alexandra van Huffelen van Financiën in gesprek met gedupeerde ouders van de toeslagenaffaire op het Plein in Den Haag, voorafgaand aan het debat over de zaak in de Tweede Kamer juni vorig jaar.
Volledig scherm
Staatssecretaris Alexandra van Huffelen van Financiën in gesprek met gedupeerde ouders van de toeslagenaffaire op het Plein in Den Haag, voorafgaand aan het debat over de zaak in de Tweede Kamer juni vorig jaar. © ANP

Geen enkele Gorcumse gedupeerde toeslagenaffaire heeft zich tot nu toe gemeld bij gemeente

Ook in Gorinchem zijn ouders gedupeerd door de affaire met de toeslag voor kinderopvang, maar toe nu toe heeft niemand zich bij de gemeente gemeld.

 1. Zo voed je je kind financieel op: 'Het helpt om een zakgeldcontract op te stellen’
  PREMIUM

  Zo voed je je kind financieel op: 'Het helpt om een zakgeldcon­tract op te stellen’

  Praten over geld, het blijft ongemakkelijk. Zelfs met onze eigen kinderen. Ouders zitten dus vaak met vragen over zakgeld: wanneer ermee te beginnen, wanneer geef je ‘opslag’, wat kun je doen als je een samengesteld gezin hebt, en mogen grootouders ook een centje geven? Ouders hebben de meest uiteenlopende vragen, die we voorleggen aan zakgeldexpert Annelou Van Noort. ,,Het is belangrijk dat je luistert naar je buikgevoel.”
 2. Patricia en Henri werden slachtoffer van de toeslagenaffaire: ‘Je legt het af, hoeveel bewijs je ook hebt’
  PREMIUM

  Patricia en Henri werden slachtof­fer van de toeslagen­af­fai­re: ‘Je legt het af, hoeveel bewijs je ook hebt’

  Zeven, acht jaar lang zijn Patricia en Henri Plomp al in gevecht met de Belastingdienst over terugbetaling van kinderopvang die zij ten onrechte zouden hebben gekregen. Al die tijd liepen zij tegen een muur, maar na het keiharde rapport over de toeslagenaffaire lijkt er licht aan het einde van de tunnel. ,,Als de postbode eraan kwam, stond ik doodsangsten uit.’’
 1. Tienduizenden aanmeldingen voor proefvakantie Gran Canaria
  Play

  Tienduizen­den aanmeldin­gen voor proefvakan­tie Gran Canaria

 2. Indiase hoofdstad in lockdown na nieuw besmettingsrecord
  Play

  Indiase hoofdstad in lockdown na nieuw besmet­tings­re­cord

Rivierenland